Ce sunt Trusele Vivat si la ce Ajuta ele?


Poate ati vazut pana acum la unele farmacii un banner cu simbolul unei familii ce se tine de mana avand inscriptia Vivat Familia dar nu ati apucat sa cereti destule informatii despre respectiva reclama pentru a afla ce simbolizeaza defapt. In cazul in care nu stiati, Vivat Familia este un site cu informatii ce sustin sanatatea. Aici gasiti detalii despre cele mai intalnite afectiuni, recomandari in ceea ce priveste tratamentul lor si o multime de alte sfaturi utile, ce incurajeaza o viata cat mai sanatoasa la orice varsta. Pe langa acest site informational, Vivat Familia s-a aliat si cu farmaciile independente din fiecare oras creand asa numitele truse Vivat disponibile aici, ce reprezinta mult mai mult decat un sfat precum siteul. Ele sunt tratament pentru problemele de sanatate sezoniere. Poarta denumirea de „trusa” pentru ca exact asta sunt: seturi de produse necesare tratarii unei anumite afectiuni. Avandu-le la dispozitie, nu va mai trebui sa va interesati in stanga si in dreapta ce trebuie sa luati cand ati racit, de exemplu, sa primiti o multime de sfaturi si de denumiri de pastile din care sa nu stiti ce sa alegeti. Tot ce va trebui sa faceti, va fi sa cumparati trusa dedicata racelii, urmand ca aici sa aveti tot ceea e este nevoie pentru a trata virusul in sine cat si febra, durerile de cap, gat sau musculare, nasul infundat si restul de simptome tipice.

Si pentru ca tot mentionam ca exista mai multe truse, acestea sunt 8 la numar adaptate nevoilor sezoniere, ce contin numai medicamente selectionate de o echipa de medici, nimic pus la intamplare ce va poate afecta sanatatea. Iata care sunt trusele Vivat si in ce perioade din anul 2014 sunt ele disponibile in farmaciile independente:

  • Trusa pentru o vacanta linistita. 11.07-31.08
  • Trusa de protectie pentru intreaga familie. 01.09-15.10
  • Trusa care te fereste de raceala. 16.10-30-11
  • Trusa pentru o stare de bine de sarbatori. 01.12-14-01
  • Trusa impotriva racelii si gripei. 15.01-24-02
  • Trusa pentru ingrijirea feminitatii. 25.02-08.04
  • Trusa primaverii. 09.04-24.05
  • Trusa ce sustine miscarea. 25.05-12.07

Accesorizati-va farmacia din casa cu aceste truse si nu veti mai avea nevoie de nimic in plus, iar afectiunile cele mai des intalnite nu va vor mai lua niciodata prin surprindere. Articol oferit de Vivat Familia ce incurajeaza tratamentele corecte ale fiecarei afectiuni in parte si viata sanatoasa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu