Atentia pentru Detaliile Vestimentare iti Influeneaza Starea de Bine


Starea de bine porneste din interior, in acest caz la propriu. Da, vorbim aici despre articolele de lenjerie intima, punand accentul pe lenjeria intima pentru femei. De cate ori nu ati simtit ca nu mai aveti aer din pricina unui sutien mult prea stramt sau ca vreti sa ajungeti mai repede acasa pentru a va schimba imediat de acea bustiera mult prea incomoda. Sau, din contra, v-ati bucurat de momentele in care ati atras privirile celor din jur cu un posterior bombat si foarte bine conturat de noua pereche de bikini achizitionata. Da, confortul tau si starea de bine iti sunt sporite atunci cand iti alegi lenjeria intima potrivita stilului si personalitatii tale.

O simpla lenjerie sexy il poate pune pe jar pe partenerul tau, dar rolul vestimentatiei intime poate fi mai important de atat, privind lucrurile in ansamblu. Este cat se poate de adevarat ca atunci cand te simti o femeie frumoasa si iubita, hormonul fericirii, serotonina, isi indeplineste cu succes rolul de a te transpune intr-o perfecta stare de bine. Un lucru extraordinar dealtfel pentru sanatatea ta. Deci, sunt multe alte modalitati placute si la indemana oricui prin care iti poti imbunatati rapid starea de spirit, lucru ce contribuie si la imbunatatirea sanatatii, pe langa un stil de viata sanatos si un regim alimentar natural si echilibrat.

Faptul ca iti place sa ti se acorde atentie si sa fii admirata de cei din jurul tau nu este ceva rau. Din contra, aceste lucruri participa impreuna la crearea starii tale personala de bine si la modul in care ii vei privi si tu la randul tau pe ceilalti. De aceea, nu ezita in a fi mai ingaduitoare cu tine insati, acorda-ti timp pentru mici trucuri de frumusete, fii naturala si profita de acele momente in care te poti relaxa complet. In momentele tale de intimitate nu te inchide in tine ci incearca sa alungi monotonia purtand o lenjerie intima sexy sau pur si simplu preluand tu initiativa lucrurilor si bucurandu-te de lucrurile care iti plac. Fii indrazneata si apreciaza fiecare moment petrecut alaturi de cea mai draga persoana pentru tine, emanand energie si buna-dispozitie!